Lidhje

Të rinj nga Ballkani restaurojnë në Gjirokastër

  • Raimond Kola

Të rinj nga vendet e Ballkanit prej dhjetë vitesh po punojnë në Gjirokastër në fushën e Trashëgimisë Kulturore. Krahas ndihmesës profesionale Kurset e Restaurimit po u shërbejnë të rinjve edhe për të kapërcyer paragjykimet dhe forcuar lidhjet e miqësisë.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG