Lidhje

Teknologji e re për mbrojtjen e ekosistemit në Malin e Zi

  • Ali Salaj

Në Ulqin dhe në përgjithësi në Mal të Zi, për herë të parë u përdor një teknologji e re në mbrojtjen e ekosistemit dhe në pastrimin e zonave të ndotura. Kjo metodë, sipas ambientalistëve, është tejet efikase dhe realizohet përmes mikro-organizmave që pastrojnë në mënyrë natyrale ambjentin ku gjallojnë.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG