Lidhje

Temperaturat më të ulëta në botë


Temperaturat më të ulëta të regjistruara në botë sipas Organizatës Botërore të Meteorologjisë:

Antarktidë -89.2C (Vostok,1983)
Azi -67.8C (Verhojansk, Rusi, 1892 dhe Oimekon, Rusi, 1933)
Amerika e Veriut -63C (Snag, Jukon, Kanada, 1947)
Europë -58.1 (Ust'Schugor, Rusi, 1978)
Amerika e Jugut -32.8C (Sarmiento, Argjentinë, 1907)
Afrikë -23.9C (Ifrane, Marok, 1935)
Australi -23C (Charlotte Pass, New South Wales, 1994)
XS
SM
MD
LG