Lidhje

Media Arkivi

Nxitja e zhvillimit të turizmit në Tepelenë


Në qytetin e Tepelenës, disa investime të kryera së fundi synojnë të nxisin zhvillimin e turizmit. Qyteti dhe zonat përreth ofrojnë krahas pasurive kulturore, edhe mundësi për turizmin natyror.

XS
SM
MD
LG