Lidhje

Media Arkivi

Risani, selia e mbretëreshës Teuta


Në qytetin e Risanit, në gjirin e Kotorit, në Mal të Zi , gjendet vendbanimi më i njohur i antikitetit ilir në rajon. Në këtë qytet i cili gjendet mes Shkodrës dhe Dubrovnikut ,i shte selia ushtarake e mbretëreshës ilire Teuta.

XS
SM
MD
LG