Lidhje

Në Tiranë interesim për zgjedhjet presidenciale të SHBA

  • Ilrian Agolli

Në Tiranë, qytetarët kanë vlerësime të ndryshme për zgjedhjet, që po mbahen sot në SHBA. Ata presin që politikanët shqiptarë të mësojnë sa më shumë nga demokracia dhe kultura politike amerikane.

XS
SM
MD
LG