Lidhje

Konferencë shkencore në Tivar

  • Ali Salaj

Konferencë për Tivarin

Në Tivar u mbajt para pak ditësh një konferencë ku u paraqitën dokumente dhe hulumtime mbi zonën e Tivarit, Shestanit dhe Krajës. Dokumentet ishin të aspektit historik, kulturor dhe arkeologjik.

XS
SM
MD
LG