Lidhje

Topalli: Për reformën zgjedhore, duhet kaluar nga fjalët tek veprat


Topalli: Për reformën zgjedhore, duhet kaluar nga fjalët tek veprat

Në Washington ndodhet këto ditë për të marrë pjesë në një Konferencë të zhvilluar në Kongresin e Shteteve të Bashkuara, Kryetarja e Parlamentit të Shqipërisë, Jozefina Topalli. Konferenca me temë: “Forcimi i lirisë dhe qeverisjes demokratike dhe rolin i parlamentit në demokraci” u mbajt me rastin Ditës Ndërkombëtare të Demokracisë dhe ajo është organizuar Ambasada e Lituanisë, me ndihmën e Insitutit Kombëtar për Demokracinë, Institutit Ndërkombëtar Republikan dhe Insituti Kombëtar Demokratik. Zonja Topalli ishte e ftuar në studion e "Ditarit"për një intervistë.

XS
SM
MD
LG