Lidhje

Media Arkivi

Tradita e punimeve në dru dhe në gur


Në Gjirokastër po ruhen disa mjeshtëri të vjetra që po transmetohen edhe tek të rinjtë. Një mjeshtër vendas po ripërtërin traditën e punimit të enëve të gatimit. Pjesë e mjeshtërisë së tij është edhe prodhimi i veglave të vjetra muzikore.

XS
SM
MD
LG