Lidhje

Trafik refugjatësh të huaj në kufirin shqiptaro-grek

  • Raimond Kola

Trafiku i refugjatëve nga vendet arabe dhe aziatike është rikthyer në kufirin shqiptaro-grek. Policia e Gjirokastrës ka bllokuar ditët e fundit grupe refugjatesh që e përdorin Shqipërinë si pikë tranzit për të udhëtuar drejt Malit të Zi.
XS
SM
MD
LG