Lidhje

Trashëgimia kulturore dhe turizmi në jug të Shqipërisë


Gjirokastra Turizmi
Trashëgimia kulturore dhe turizmi zënë ende pak peshë në zhvillimin ekomik në jug të Shqipërisë. Pengesë janë bërë dëmtimet ne Qendren Historike te Gjirokastrës nga ndërtimet pa kriter dhe problemet me shërbimet turistike. Institucionet e kulturës po zhvillojne kohet e fundit aktivitete per te sjelle ne vemendje nxitjen e turizmit.

Trashëgimia kulturore dhe turizmi
please wait

No media source currently available

0:00 0:02:24 0:00
XS
SM
MD
LG