Lidhje

Tradita në ndihmë të zhvillimit ekonomik


Agjencia Amerikane për Zhvillimin Ndërkombëtar USAID po mbështet në Shqipëri disa sektorë të traditës shqiptare në funksion të zhvillimit ekonomik dhe punësimit të grave.

XS
SM
MD
LG