Lidhje

Turizmi kulturor vlerësohet gjithnjë e më shumë në rajonin e Shkodrës


Turizmi kulturor vlerësohet gjithnjë e më shumë në rajonin e Shkodrës

Turizmi kulturor po vlerësohet gjithnjë e më shumë në rajonin e Shkodrës, rajon ky ku gjenden një numër objektesh të rëndësishme kulturore dhe historike. Autoritetet pohojnë se po bëjnë përpjekje që këto vlera t'ua ofrojnë vizitorëve të huaj duke synuar nxitjen e turizmit.

XS
SM
MD
LG