Lidhje

Zhvillimi i turizmit rural në Mal të Zi

  • Ali Salaj

Në vendbanimet me popullatë shqiptare në Mal të Zi ka resurse të pasura që janë monumente natyrore dhe një trashëgimi e veçantë kulturore, të cilat dukshëm mund të ndikojne në zhvillimin e turizmit rural në të gjitha stinët e vitit. Ekspertët e kësaj fushe, megjithatë theksojnë se kjo pasuri më parë duhet të valorizohet dhe t’u ofrohet turistëve të huaj dhe atyre të vendit.

XS
SM
MD
LG