Lidhje

Turizmi në Sarandë

  • Raimond Kola

Në qytetin e Sarandës edhe këtë vit shënohet një rritje e prurjes turistike prej përmirësimit të infrastrukturës dhe të mjaft shërbimeve ndaj vizitorëve.

XS
SM
MD
LG