Lidhje

Udhëheqësi i al-Qaidës shprehu mbështetjen për kryengritjen siriane kundër presidentit Bashar al-Assad


Udhëheqësi i al-Qaidës shprehu mbështetjen për kryengritjen siriane kundër presidentit Bashar al-Assad

Udhëheqësi i al-Qaidës shprehu mbështetjen për kryengritjen siriane kundër presidentit Bashar al-Assad dhe u bëri thirrje myslimanëve nga vendet fqinjë që të ndihmojnë rebelët anti-qeveritare.

Në një video në një faqe interneti Islamike, Ayman al-Zawahiri u bëri thirrje myslimanëve në Irak, Jordani, Liban dhe Turqi që të bashkohen me kryengritjen kundër regjimit “kanceroz” të zotit Assad. Ai po ashtu u bëri thirrje sirianëve që të mos mbështeten tek perëndimi apo qeveritë arabe.

XS
SM
MD
LG