Lidhje

Ukcamaj: Lëvizja e studentëve të dhjetorit duhet vlerësuar në aspektin historik


Ukcamaj: Lëvizja e studentëve të dhjetorit duhet vlerësuar në aspektin historik

Më 12 dhjetor u mbushën 20 vjet nga krijimi i Partisë Demokratike të Shqipërisë, një ngjarje që pasoi lëvizjen studentore të dhjetorit të vitit ’90. Mes studentëve që u përfshinë në lëvizjen studentore që solli pluralizmin në Shqipëri dhe fundin e regjimit komunist, ishte edhe Bardhyl Ukcamaj, sot banues në qytetin e Nju Jorkut. Zoti Ukcama ishte i ftuar për një bisedë të drejtpërdrejtë nga studio e Zërit të Amerikës në Nju Jork.

XS
SM
MD
LG