Lidhje

Ulqini organizon Festivalin Ballkanik të Folklorit

  • Ali Salaj

Në Ulqin u mbajt Festivali Ballkanik i Folklorit, ku u promovua bashkëjetesa e popujve të Ballkanit dhe u paraqitën vlerat burimore të kulturës së Ulqinit. Festivali shënoi mbylljen e sezonit turistik në këtë qytet piktoresk bregdetar.

XS
SM
MD
LG