Lidhje

Ulqini në rimëkëmbje pas krizës

  • Ali Salaj

Pas një përkeqësimi të thellë të situatës politike dhe ekonomike, Komuna e Ulqinit gradualisht po del nga kriza duke kthyer bashkëveprimin mes palëve politike dhe duke rritur besimin e qytetarëve. Këtë optimizëm e shpreh kryetari i sapo-emëruar i Komunës së Ulqinit, z. Nazif Cungu, i cili flet për objektivat por edhe sfidat e kësaj komune në të ardhmen.

XS
SM
MD
LG