Lidhje

Ulqin: Mjedisorët të shqetësuar për kërkimet e naftës dhe gazit

  • Ali Salaj

Paralajmërimet për nisjen e kërkimeve të naftës dhe gazit në bregdetin e Ulqinit kanë shkaktuar reagime të shumta te ambientalistët e Malit të Zi dhe të Ulqinit. Ata shprehin shqetësimin se kërkimet e tilla janë tejet të rrezikshmedhe me pasoja katastrofale për turizmin e Ulqinit dhe për mirëqenien e qytetarëve. Shoqatat më të njohura ambientaliste të Malit të Zi kanë paralajmëruar organizimin e protestave kundër kërkimeve në bregdetin e Ulqinit.

XS
SM
MD
LG