Lidhje

Ulqini përgatitet për sezonin turistik

  • Ali Salaj

Komuna bregdetare e Ulqinit po bën përgatitjet për mbarëvajtjen e sezonit turistik duke përmirësuar infrastrukturën, si dhe me projekte për pastërtinë e ambjentit dhe akomodimin e turistëve. Manifestimi tradicional “Të gjithë për turizmin”, i cili u mbajte në fillim të këtij muaji, mblodhi me mijëra mysafirë nga rajoni e posaçërisht nga Kosova, të cilët hapen sezonin turistik dhe bënë promovimin e tij.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG