Lidhje

Banorët e Ulqinit dhe shqetësimi për pronat

  • Pëllumb Sulo

Ulqini është qyteti që popullohet thuajse tërësisht nga shqiptarët në Mal të Zi. Banorët e Ulqinit thonë se po rrezikohen pronat e tyre, të trashëguara ndër shekuj. Për mbrojtjen e tyre ata kanë krijuar një grupim të gjërë, ku bëjnë pjesë disa shoqata joqeveritare, përfaqësues të komuniteteve fetare dhe disa prej partive politike.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG