Lidhje

Universiteti i Gjirokastrës tërheq interesimin e studentëve nga veriu


Universiteti i Gjirokastrës tërheq interesimin e studentëve nga veriu
Universiteti i Gjirokastrës tërheq interesimin e studentëve nga veriu

Në Universitetin e Gjirokastrës, në Jug të Shqipërisë, këtë vit kanë paraqitur interesimin për t`u regjistruar disa dhjetëra studentë nga zonat veriore të Shqipërisë. Rektori i Universitetit, Gëzim Sala, thotë se ky interesim i studentëve është një rikthim i traditës së disa viteve më parë. Ndërkaq , Universiteti i Gjirokastrës, krahas hapjes së një dege të re, ka programuar një rritje të aktivitetit shkencor dhe akademik.

XS
SM
MD
LG