Lidhje

UNOPS ndihmon në hapjen e një laboratori të zhvillimit human në Shkodër

  • Pëllumb Sulo

UNOPS ndihmon në hapjen e një laboratori të zhvillimit human në Shkodër

Një bashkëpunim mes Zyrës së Kombeve të Bashkuara për Shërbime të Projekteve, UNOPS, Bashkisë së Shkodrës dhe Universitetit “Luigj Gurakuqi” ka mundësuar hapjen e një Laboratori të Zhvillimit Human, laborator që synon nxitjen e zhvillimeve ekonomike në një nga rajonet e rendësishme të Shqipërisë si dhe pjesëmarrjen dhe punësimin e të rinjve. Përveç qytetit të Shkodrës, në programin e tij UNOPS ka përfshirë edhe qytetin e Vlorës.

XS
SM
MD
LG