Lidhje

Shqipëri: Ambasada e SHBA dhuron 340 mijë dollarë për doganat dhe policinë kufitare

  • Pëllumb Sulo
  • Muriqan

Shqipëri: Ambasada e SHBA dhuron 340 mijë dollarë për doganat dhe policinë kufitare

Ambasada e SHBA dhuroi pajisje me një vlerë prej 340 mijë dollarësh për doganat dhe policingë kufitare shqiptare. Ceremonia e dhurimit u zhvillua në pikëkalimin e përbashkët kufitar të Muriqanit, në kufirin e Shqipërisë me Malin e Zi. Duke folur në këtë ceremoni, zëvendës ambasadorja amerikane, zonja Deborah Jons tha se, që nga viti 2005, SHBA po e ndihmojnë Shqipërinë përmes trajnimeve dhe donacioneve të ndryshme.

XS
SM
MD
LG