Lidhje

Shqipëri: Program i USAID për bujqësinë

  • Raimond Kola

Qeveria e Shteteve të Bashkuara të Amerikës mbështeti me një një program financiar prej 750 mijë dollarësh te zbatuar na USAID sipërmarrje bujqësore dhe blegtorale që pësuan dëme të mëdha nga përmbytjet e vitit të shkuar. Në Kafaraj të Fierit Kryeministri Shqiptar Edi Rama dhe Ambasadori amerikan në Shqipëri Lonald Lu panë sot nga afër rimëkëmbjen e këtyre zonave.

XS
SM
MD
LG