Lidhje

USAID një projekt për zgjidhjen e konflikteve


Zyrat e Ndërmjetësimit
please wait

No media source currently available

0:00 0:02:35 0:00
Agjensia Amerikane për Zhvillim Ndërkombëtar USAID po mbështet në Shqipëri një projekt për Zyrat e Ndërmjetësimit.

Këto zyra u shërbejnë qytetarëve që të zgjidhin mosmarrëveshjet dhe të mos shkojnë në gjykatë .

Në Gjirokastër, Përmet dhe Sarandë funksionojnë tre zyra të tilla, ku janë trajtuar disa qindra raste konfliktesh.

Zyrat e Ndërmjetësimit
please wait

No media source currently available

0:00 0:02:35 0:00
XS
SM
MD
LG