Lidhje

USAID mbështet blegtorët në Shqipëri

  • Raimond Kola

Qeveria amerikane po mbështet përmes USAID krahas një programi bujqësor edhe një program për blegtorët në zonën rurale të Fierit. Blegtorët pësuan dëme të mëdha vitin e shkuar nga përmbytjet dhe po ndihmohen me materiale biologjike dhe me ndihmë të specialistëve të veterinarisë për të kapërcyer këto vështirësi.

XS
SM
MD
LG