Lidhje

Shoqata Dukagjini në 10 vjetorin e saj

  • Pëllumb Sulo

Dukagjini, një zonë malore në Veri të Shqiperisë, është e pasur me tradita, por vitet e fundit, për shkak të infrastrukturës së shkatërruar dhe investimeve të pakta, po përballet me një nivel të lartë të varfërisë dhe shpërnguljen e banorëve drejt zonave më të ulëta. Për të ruajtur traditat dhe për të nxitur zhvillimin e kësaj zone, banorët e komunave të Dukagjinit krijuan vitet e fundit shoqatën Dukagjini, e cila sot kremtoi 10 vjetorin e saj.

XS
SM
MD
LG