Lidhje

Vau i Dejës dhe mungesa e investimeve

  • Pëllumb Sulo

Rrethet e vogla, në zonën Veriore të Shqipërisë, vazhdojnë të përballen me probleme infrastrukture, punësimi dhe mungesën e financimeve nga buxheti i shtetit. Përballë kësaj situate, një pjesë e njësive vendore po përpiqen të tërheqin investime nga donatorë të huaj.

XS
SM
MD
LG