Lidhje

Media Arkivi

Vau i Dejës dhe mungesa e investimeve


Rrethet e vogla, në zonën Veriore të Shqipërisë, vazhdojnë të përballen me probleme infrastrukture, punësimi dhe mungesën e financimeve nga buxheti i shtetit.

XS
SM
MD
LG