Lidhje

Vazhdojnë reagimet për regjistrimin e popullsisë në Shqipëri


Vazhdojnë reagimet për regjistrimin e popullsisë në Shqipëri

Regjistrimi i përgjithshëm i popullsisë dhe i banesave po ngjall diskutime në Shqipëri. Pas miratimit të Ligjit nga Parlamenti faktorë të ndryshëm po shprehen për pjesëmarrjen e qytetarëve në këtë proçes. Qeveria e ka argumentuar regjistrimin me proçeset integruese te vendit , ndërsa Aleanca Kuq e Zi e ka kundërshtuar fort atë dhe ka ndërmarrë një fushatë në të gjithë vendin kundërregjistrmit mbi baze etnie dhe feje.

XS
SM
MD
LG