Lidhje

Problemet ekonomike në Vaun e Dejës

  • Pëllumb Sulo

Bashkitë e vogla në veri të Shqipërisë vazhdojnë të përballen me ritme të ulëta zhvillimi dhe nivel të lartë të papunësisë, megjithse në territoret që ato administrojnë ka burime të shumta natyrore dhe njerëzore. Korrespondenti i Zërit të Amerikës, Pëllumb Sulo, ishte në Bashkinë Vau i Dejës, në zonën mes Shkodrës dhe Pukës, ku përgatiti kronikën:

XS
SM
MD
LG