Lidhje

Vështirësi në zhbllokimin e rrugëve dhe emergjencat shendetësore


Vështirësi në zhbllokimin e rrugëve dhe emergjencat shendetësore

Gjatë ditës së sotme ka patur përmirësim të motit në disa rrethe në Veri të Shqipërisë, gjë që ka mundësuar shpejtimin e operacioneve për hapjen e rrugëve kombëtare, që shkojnë drejt zonave të izoluara në veri te vendit. Prej tre ditësh Tropoja, Hasi dhe Fushë-Arrëzi janë të izoluara nga pjesa tjetër e vendit, për shkak të borës së madhe dhe orteqeve, që i kanë bërë të pakalueshme rrugët kombëtare. Të izoluara janë edhe të gjitha komunat malore në Qarqet Shkodër e Kukës.

XS
SM
MD
LG