Lidhje

Media Arkivi

Shqipëri: Shërbimet veterinare përballen me probleme


Në Shqipëri, qarku i Gjirokastrës që përfshin edhe Tepelenën dhe Përmetin vlerësohet si një nga zonat me zhvillimin më intensiv të blektorisë. Por, kohët e fundit shërbimet veterinare po përballen me mjaft probleme.

XS
SM
MD
LG