Lidhje

Dukuria e dhunës në familje dhe ndaj grave

  • Pëllumb Sulo

Dhuna në familje, sidomos ndaj grave, vazhdon të shfaqet në formën e saj më ekstreme, duke marrë jetë njerëzish në Shqipëri.

Vrasja pak ditë më parë e një gruaje nga bashkëshorti i saj, në fshatin Grudë e Re të Shkodrës, ka sjellë edhe një herë në vemendje nevojen e
përfshirjes sa më të gjërë të strukturave shtetërore, por edhe shoqërisë civile, në përpjekjet për parandalimin e kësaj dhune.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG