Lidhje

Diskutime mbi të ardhmen e lumit Vjosa

  • Raimond Kola

Në Shqipëri dhe Greqi vazhdojnë diskutimet për mbrojtjen e Ekosistemit të Lumit Vjosë. Sekretarja e Përgjithshme e Prefekturës së Janinës tha se propozimi për devijimin e ujrave në anën greke është një propozim i vjetër dhe Greqia do të ndjekë direktivat e Bashkimit Europian për menaxhimin e ujërave.

XS
SM
MD
LG