Lidhje

Media Arkivi

Reagime për devijimin e Vjosës


Vjosa në anën greke ka ngjallur shqetësim tek rrethet universitare shqiptare . Pedagogë të Universitetit Ismail Qemali të Vlorës të përfshirë në disa bashkëpunime me Universitetin e Janinës thonë se vlerat e Lumit Vjosa janë unikale dhe duhen mbrojtur.

XS
SM
MD
LG