Lidhje

Vizitë e kryetarit të PDI në SHBA, për të lobuar për çështjen çame

  • Mirela Milori
  • Uashington

Vizitë e kryetarit të PDI në SHBA, për të lobuar për çështjen çame

Gjatë një interviste në studion e Ditarit, kryetari i PDI, z.Tahir Muhedini, tha se ka ardhura koha që shteti dhe qeveria shqiptare të bëjnë më shumë për çështjen çame.

XS
SM
MD
LG