Lidhje

Shkodër: Program shqiptaro - zviceran për universitetet

  • Pëllumb Sulo

Shkodër: Program shqiptaro - zviceran për universitetet

Në përfundim të një programi 5 vjeçar bashkëpunimi mes të Universitetit të Shkodrës dhe Institutit pedagogjik të Solothurnit, në Zvicër, studentët dhe pedagogët e të dy vendeve hapën sallën e "Artit dhe te edukimit global", një qendër kjo që synon të promovojë artin, si mjet universal komunikimi e edukimi, edhe për fëmijët e nivelit parashkollor.

XS
SM
MD
LG