Lidhje

Kosovë, aksion i dhurimit vullnetar të gjakut


Në Kosovë po zhvillohet një aksion për dhurimin vullnetar të gjakut i cili do të zgjasë deri më 19 qershor. Punonjësit e shëndetësisë thonë se nevojat për rezerva gjaku në Kosovë janë të mëdha dhe ky aksioni ka për qëllim të ndryshojë edhe kategoritë e dhuruesve, nga familjarë në vullnetarë.

XS
SM
MD
LG