Lidhje

Evakuohet salla e konferencave të shtypit në Shtëpinë e Bardhë


Gazetarët në Shtëpinë e Bardhë u larguan përkohësisht nga salla e konferencave të shtypit për arsye sigurie. Shërbimi sekret ndërpreu konferencën e shtypit dhe kontrolloi sallën me qen.

Shërbimi sekret nuk tha se për ç'arsye u bë evakuimi. Gazetarët u kthyen në sallë pas 20 minutash. Familja Obama nuk u evakuua.

XS
SM
MD
LG