Lidhje

Situata e grave në veri, e vështirë


Kjo ndodh për shkak të vështirësive të jetesës dhe problemeve sociale.

Situata e grave që jetojnë në fshatrat e zonës Veriore të Shqipërisë, vazhdon të jetë e vështirë, kjo për shkak të vështirësive të jetesës dhe problemeve sociale. Në vazhdim një kronikë mbi vështirësitë e grave në zonat rurale të Shkodrës dhe Malësisë së Madhe, si dhe mbështetjen që po u jep atyre një program që zbatohet në komunat malore te Shkrelit e Shllakut dhe që synon bashkimin e vlerave të natyrës me njerëzit.

XS
SM
MD
LG