Lidhje

Zbulohen në Butrint pjesë të dyshemesë së Forumit Romak

  • Raimond Kola

Zbulohen në Butrint pjesë të dyshemesë së Forumit Romak

Butrinti është një prej vendeve më të pasura arkeologjike në Shqipëri. Së fundmi arkeologët kanë hedhur dritë në një nga ndërtimet më të rendësishme të periudhës romake. Bëhet fjalë për dyshemenë e Forumit Romak, nje objekt arkeologjik i përmasave të rendësishme kulturore dhe historike jo vetëm të kësaj zone.

XS
SM
MD
LG