Lidhje

Partitë politike në Shqipëri dhe programet e tyre


Vend i veçantë po u kushtohet problemeve që shqetësojnë gratë, me synimin për një tërheqje të tyre sa më të gjerë në votime.

Në Shqipëri, partitë politike kanë nisur prej ditësh të shpalosin programet e tyre elektorale, duke i paraprirë zgjedhjeve të reja parlamentare që do të mbahen në fund të qershorit. Në këto programe, po i kushtohet vend i veçantë problemeve që shqetësojnë gratë, duke kërkuar të tërheqin vemendjen e tyre për një pjesëmarrje sa më të gjërë në votime. Por, në jetën e përditëshme, gratë e rretheve Veriore të Shqipërisë, vazhdojnë të përballen me probleme të shumta ekonomike dhe sociale. Në kronikën e tij, korrespondenti i Zërit të Amerikës, Pëllumb Sulo, sjell këndvështrimet e dy grave, që përfaqësojne forcat kryesore politike në rrethin e Pukës.

Shiko komentet (3)

Ky forum është mbyllur
XS
SM
MD
LG