Lidhje

Zgjedhjet vendore në Lushnje


Zgjedhjet vendore në Lushnje

Në Bashkinë e Lushnjës, Lëvizja Socialiste për Integrim dhe Partia Demokratike mbështesin kantidatin e tyre Albert Sanxhaku,ndërsa Partia Socialiste dhe aleatët e majtë, Fatos Tushen. Të dy kandidatët synojnë në programin e tyre kthimin e qytetit të Lushnjës në një qendër për agrobiznesin shqiptar. Ata premtojnë më shumë investime dhe ngritjen e disa qendrave për rininë dhe shtresat në nevojë. Korespondenti ynë Raimond Kola bisedoi me të dy kandidatët.

XS
SM
MD
LG