Lidhje

Zhvillimi ekonomik në Qarkun e Shkodrës

  • Pëllumb Sulo

Rrethet Shkodër, Pukë dhe Malësi e Madhe, që përfshihen në Qarkun e Shkodrës, kanë ritme më të ulëta zhvillimi ekonomik krahasuar me pjesën më të madhe të qarqeve të Shqipërisë. Drejtuesit dhe specialistët e këtij Qarku po bëjnë përpjekje për hartimin e strategjive rajonale dhe tërheqjen e financimeve nga donatorë të huaj, përmes projekteve të zhvillimit.
XS
SM
MD
LG