Lidhje

Zhvillimi ekonomik në Qarkun Shokdër


Rrethet Shkodër, Pukë dhe Malësi e Madhe, që përfshihen në Qarkun e Shkodrës, kanë ritme më të ulëta zhvillimi ekonomik krahasuar me pjesën më të madhe të qarqeve të Shqipërisë. Drejtuesit dhe specialistët e këtij Qarku po bëjnë përpjekje për tërheqjen e financimeve nga donatorë të huaj.

XS
SM
MD
LG