Lidhje

Zhvillimi i agrobiznesit në zonat e bregdetit


Zhvillimi i agrobiznesit në zonat e bregdetit

Në zonat e bregdetit jugor të Shqipërisë zhvillimi i agrobiznesit mbështetet tek prodhimet karakteristike të zonës. Në mjaft fshatra të bregdeti janë hapur vitet e fundit mjaft njësi të përunimit të ullinjve dhe prodhimit të vajit. Bizneset e vogla thonë se kanë nevojë që prodhimet e tyre të mbrohen më shumë për të nxitur zhvillimin eknomik në këto zona.

XS
SM
MD
LG