Lidhje

Zhvillohet në Shkodër festivali ndërkombëtarë i Filmit të Animuar për fëmijë e të rinj


Zhvillohet në Shkodër festivali ndërkombëtarë i Filmit të Animuar për fëmijë e të rinj

Në Shkodër po zhvillohet Festivali Ndërkombëtar i Filmit të Animuar për fëmijë dhe të rinj, i titulluar "Anifest Rozafa", ku konkurojnë 55 filma, me autorë nga Europa dhe Amerika. Gjatë ditëve të festivalit, vetë fëmijët do të punojnë për realizimin e një filmi të animuar. Sipas organizatorëve, "Anifest Rozafa" sjell mesazhe të rëndësishme mbi jetën dhe problemet që shqetësojnë fëmijët në mbarë botën.

XS
SM
MD
LG